Cliëntreacties

“Ik kijk er altijd weer naar uit om ‘los’ te komen van spanning in mijn nek en rug. Dirk weet snel de gevoelige plekken te vinden. Na een behandeling voel ik me weer relaxed en licht. Dirk is een prettige vakman!”
Francoise

“Mijn ervaring is dat de de massage(s) in eerste instantie(tijdens het ondergaan er van) heerlijk en ontspannend zijn, en nadien in de tussenliggende periode een na-ijleffect hebben, waardoor het (on)bewust in lichaam en geest blijft doorwerken.”
W.S.

“Door zijn totaalbenadering en zijn persoonlijke gave om meer te voelen dan een reguliere masseur, weet Dirk eerder de vingers op de zere plekken te leggen. Met zijn professionele massagetechniek weet Dirk ook deze plekken uitstekend te ontlasten.”
Peter

“Dirk is een man van aanpakken. Stevig als het nodig is en zacht als dat gewenst is. In zijn aanpak draait het om stellen van vragen en het zelf zoeken van antwoorden. Geen psychoanalytische verhandelingen, niet zweverig, maar gericht op de persoon en de vooruitgang die te boeken is. Veilige en vertrouwde behandelaar.”
Eric

“Dirk devoloped himself as a knowledgable and skilled massage therapist. As a friend and former patient I asked him for his services. I find Dirk personal and enjoyable to work with. Dirk is always looking for hidden motives as to why symptoms behave the way they do. My physical complaints finally reduced. Thanks Dirk.”
Klaas

Thanks to Dirk’s approach, which is very discrete, dedicated and with high integrity, we managed to get rid of almost all of my physical (joints and muscles) complaints within reasonable amount of time. Especially the ability to make you feel comfortable at once is a great skill of Dirk. He is really good and had me reflecting myself in a superb way. I can recommend Dirk to anyone who seeks either physical or mental help or both.”
Geert

Call Now Button