Dirk Broekstra

Dirk Broekstra Massagetherapeut

Al jong merkte ik dat ik lichamelijke pijn met mijn handen positief kon beïnvloeden. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ben ik omgeschoold tot massagetherapeut. Het meest bijzondere waar ik elke keer door geraakt wordt is het effect van het in je lijf mogen voelen van spanning, pijn, verdriet etc. Dit alleen al leidt tot ruimte en verandering. Tot echte heling.

Sinds 2005 voer ik praktijk in Soest. Daarvoor was ik vanaf 1990 als zelfstandig ondernemer werkzaam.

Ik ben tot therapeut opgeleid aan de Academie Holos te Utrecht en ben lid van de Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT) te Amersfoort. Naast mijn werk als massagetherapeut ben ik docent klassieke massage en praktijkvoering bij Academie Holos en docent holistische massage bij Esoterra.

Bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) heb ik een inschrijving in het HBO-register onder nummer  174251R.

Hands On Massage is aangesloten bij het Holos Netwerk, het platform voor Massage en Massagetherapie in Nederland.

 

 
Call Now Button