Dirk Broekstra

Dirk Broekstra Massagetherapeut

Al jong merkte ik dat ik lichamelijke pijn met mijn handen positief kon beïnvloeden. Deze kwaliteit gecombineerd met de jarenlange ervaring als masseur en therapeut stelt mij in staat om jou op de beste manier te ondersteunen.

Het meest bijzondere waar ik elke keer door geraakt word is het effect van het in je lijf mogen voelen van spanning, pijn, verdriet, etc. Dit alleen al leidt tot ruimte en verandering. Tot echte heling. Ik nodig je uit dat te komen ervaren.

Ik ben tot therapeut opgeleid aan de Academie Holos te Utrecht en ben lid van de Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT) te Amersfoort. Naast mijn werk als massagetherapeut ben ik docent klassieke massage en praktijkvoering bij Academie Holos en docent holistische massage bij Esoterra.

Bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) heb ik een inschrijving in het HBO-register onder nummer  174251R.

Hands On Massage is aangesloten bij het Holos Netwerk, het platform voor Massage en Massagetherapie in Nederland.

 

 
Call Now Button